onsdag 12 december 2007

Nordiska stamningsseminariet 2008

Välkomna till nordiska stamningsseminariet 22-24 augusti 2008 på Hotel Panorama i Göteborg. Sverige!

I 2008 är det Sveriges tur att anordna det årliga nordiska stamningsseminariet. Temat är ”See and be” eller ”Att bli sedd och hörd”. För att få den hjälpen, förståelse och uppmärksamheten vi behöver och få bort alla myter och okunskap måste vi visa att vi finns. Och det är inte lätt i dagens samhälle där så många ber om uppmärksamhet.


Nordiska seminariet är inte enbart öppet för deltagare från de nordiska länderna, utan även från Baltikum och andra icke-nordiska länder. Seminariespråket är på svenska, men hör av dig i tid om du behöver hjälp med översättning till ditt språk. Seminariet är till för dig som stammar, är anhörig, arbetar med stamning, eller av annan anledning är intresserad av stamning.

Vi behöver lära oss mer om hur media fungerar, hur vi själva kan bli bättre talare, så att folk lyssnar och hur vi kan bli fler, för att få en starkare röst.

Det blir en blandning av workshops om media, presentationsteknik och teater/kroppsspråk, men även lättsamma aktiviteter såsom dans, lekar och uteaktiviteter. Vi kommer att ha en svensk röd tråd, med historiska utflykter och svenskt smörgåsbord.

Vi kommer även att anordna aktiviteter för ungdomar och för barn, med egna workshops, utflykter mm. Är du under 20 får du även en lägre avgift, så ange din ålder om du är under 20.

Avgiften för seminariet inkl mat, boende och utflykter:

- Vid anmälan senast 31 maj: 2000 SEK för vuxna, 1500 SEK för ungdomar 13-19 år och 1000 SEK för barn under 13 år.
- Vid anmälan efter 31maj: 2400 SEK för vuxna, 1800 SEK för ungdomar och 1200 SEK för barn.

- Sover du hemma betalar du halva priset
- Efter 15 juni är din anmälan bindande och i mån av plats.

Göteborg och omnejd har mycket att erbjuda, så passa gärna på att se den kulturella staden och den vackra västkusten och kom ihåg att Göteborgspaketet har många erbjudanden ifall du vill stanna längre!

Titta gärna in på denna sida med jämna mellanrum för senaste information.

Vi ses i Göteborg!

Inga kommentarer: